Aldwych

Aldwych-serien til Neptune homes har fått sitt navn fra landsbyen Aldwych, som er et område like utenfor City of Westminster i London. Navnet Aldwych er angelsaksisk, fra sammensetning av eald og wic, to middelalderske markedsplasser utenfor London. Stedsnavnet ble siden til Aldwych i 1211. Området Aldwych utgjør i dag en større del av North Banks forretningsdistrikt. Blant bygninger i Aldwych er Bush House, India House og Australia House, Indias og Australias høykommisjonær i Storbritannia.

Stuemøblement

Aldwych-serien fra Neptune Homes består av det meste man kan ønske av møblement, belysning og dekorasjon til stuen. Aldwych samlingen kommer med en lang rekke stilarter og byr på både klassiske, dramatiske og moderne panache. Vi elsker kontraster, og leker oss med slanke overflater, robuste farger, børstet stål og glass. Aldwych-serien sørger for å holde interiøret og hjemmet ditt friskt og originalt.

Sofa og divan

Moderne sofaer designet av den danske designeren Niels Gammelgaard, med klassiske linjer fra tiden det var å anse som ufint om man ikke møttes til en cocktail før middag. Enkle linjer designet med godt med luft mot gulvet og stilrene, moderne stålben. Aldwych sofaene er lette, enkle og moderne. Velg mellom fast standard sittekomfort med kaldskum i sete- og ryggputer, eller Deluxe versjonen med kanalsøk i sete og ryggputer fylt med de herligste fjær og hulfiber. Aldwych er en sofaserie med mange ulike elementer som kan kombineres i utallige kombinasjoner. Du kan velge en av våre standardoppsett, eller designe din egen, unike sofa fra grunnen av. Kun fantasien setter grenser. Sofamodellene i Aldwych-serien kan leveres i mer enn 100 stoffalternativer, så her er det mye å velge mellom. Aldwych-serien kan også leveres som divaner med sitteplass for 1-3 personer. Det perfekte møbel for mindre stuer, eller dem som søker det ultimate innen minimalistisk stil.

Salongbord

Marvelous Air fra Aldwych er en serie med salongbord som utstråler letthet og eleganse. Rammen er håndlaget i ett helt stykke og krever dermed ingen montering. De vakre marmorplatene er tilgjengelige i to farger og er tilgjengelig med både sort og hvit base. Begge de stilrene kombinasjonene passer perfekt foran sofaen og blir et vakkert midtpunkt i rommet. Carrara marmor er en av verdens mest kjente marmortyper og kommer hvit eller blågrå farge. Carrara marmor kjennetegnes av sin ekstremt høye kvalitet. Marmoren er ripesikker og har en kompakt struktur. Marmoren kommer fra steinbruddene rundt Carrara i Italia, nord i Toscana. Marmor er et mykt steinmateriale, og skiven på denne type salongbord krever derfor forsiktig håndtering ved montering på rammen. Marmor er et naturmateriale, og hver bordplate er unik når det gjelder farge og overflate. Marmor tåler ikke noen former for syrer som vin, fruktjuice eller kullsyre, så dette er nok ikke det beste valget av møbel for dem med små barn i hus. Salongbord som dette krever sitt i form av renhold og vedlikehold, men er man på utkikk etter det ultimate bordet til sin spesialdesignede sofa er dette bordet man må ha. Et naturlig midtpunk og samtaleemne i ethvert rom det plasseres i.

Belysning

Det hjelper ikke om man har de vakreste møbler som passer perfekt sammen om man ikke har riktig belysning. Uten en gjennomtenkt belysning vil møblene aldri kunne fremstå i sin fulle prakt.
Aldwych-serien inneholder en lang rekke lamper og ulike spennende lyskilder som hjelper deg oppnå nøyaktig den romfølelsen du søker. Være det seg en boblete og kul lampe som minner om såpebobler, en svingarm i børstet stål som ser ut til å henge i løse luften, eller en svart taklampe med gotiske detaljer i messing. Uansett hva du leter etter, vi har garantert en iøynefallende lyskilde som passer ethvert rom.

Privacy Policy