Arundel

Arundel-serien har fått sitt navn fra den lille markedsbyen Arundel som ligger i naturskjønne omgivelser i South Downs grevskap i West Sussex i England. Elven Arun strømmer forbi på østsiden av byen, som den har gitt navn til. Arundel har vært et viktig krysningssted over elven i over 400 år. Byen ligger 79 km sørvest for London, 29 km vest-nordvest for Brighton, og 16 km øst for hovedstaden i grevskapet Chichester. Større byer i nærheten er Worthing, Littlehampton og Bognor Regis. Arundel er en godt bevart by med store grønne bufferområder og en festning fra middelalderen og en katolsk katedral. Selv om byen er mindre i folketall enn de fleste andre i grevskapet, har Arundel et museum og kommer kun på andreplass bak langt større Chichester i antallet bevaringsverdige bygninger i West Sussex.

Eikepanel

Arundel-serien har moderne linjer med en rustikk finish. Samlet gir det serien et tidløst utseende, med en nærmest kongelig følelse. Alle møbler i serien er laget med flott firetommers eikepanel som er lett lutet. Den dype, børstede eiken har et lett brent utseende, og vår revolusjonerende Natural IsoGuard gir tømmeret en varm honningfarge. De rene linjene og lett grove tømmer tilfører alle rom en varm, god følelse.

Spisestue

Spisestuen er husets hjerte og møteplass for hele familien på slutten av en lang dag på skole og jobb. Et spisebord må være av en god størrelse og tåle mye. Derfor har vi designet vårt Arundel bord med vinklede ben og diagonale støtter, da dette gir et enormt stødig bord hele familien kan nyte godt av i mange år. Den rustikke, børstede overflaten, kombinert med en klar, moderne stil og gyllen honningfarge, gjør at bordet ser like flott ut med eller uten duk. Arundel spisestue kan leveres i 2 størrelser. Det minste bordet har en lengde på 2.5 meter, mens storesøster er hele 6 meter og kan lett betjene opp til 18 personer. Spisestuen kan bestilles med stoler, med og uten armlene eller man kan gå for våre komfortable benker. Benkene kan leveres til begge bord og kan om ønskelig leveres med rygg og polstring i en rekke ulike stoffer. Benkene gir en mer familievennlig atmosfære i rommet og tar langt mindre plass enn en full spisestue med stoler. Bordet er konstruert slik at benkene lett kan skyves inn under bordet når de ikke er i bruk. Dette gjør Arundel til det perfekte valget for alle hjem hvor man ønsker en full spisestue, men har begrenset med plass.

Framskap

Ingen spisestue er komplett uten framskap. Framskapet i Arundel-serien kommer i to størrelser. Det minste skapet måler 180 cm i bredden, mens det største er 260 cm i bredde. Begge framskap kommer med 4 justerbare hyller og skuffer. Minste utgave av framskapet har to skuffer og det største skapet på 260 cm har 4 skuffer. Skapet på 260 cm kan bestilles med 8 skuffer om ønskelig. Begge framskap leveres med dimbar belysning innvendig og langs karmen på topp.

Skjenk

For dem som ønsker et komplett spisestuemøblement, kan man også bestille med sjenk. Skjenken kommer, i likhet med spisebord og framskapet, i to størrelser. Den minste varianten måler 2 meter i bredde, mens den største måler 3.8 meter. Begge størrelser kan innredes med skap og skuffer ut fra den enkelte kundes behov og ønsker. Alle skap leveres med belysning og skuffer kan om ønskelig leveres med romdelere beregnet på bestikk. Skuffer med romdelere kan også leveres trukket i fløyel for bedre beskyttelse av sølvtøy.

Arundel-designet er behandlet med vår IsoGuard® beskyttelsesolje. Det er en egenutviklet formel vi har utviklet for bedre beskyttelse mot slitasje og flekker. Oljen er med hensyn til treets naturlige skjønnhet ikke gjort ugjennomtrengelig, Arundel-serien ønsker å fremheve treets naturlige skjønnheten og tekstur av tømmeret. Behandlingen med IsoGuard-oljen betyr at treets utseende vil forandres over tid, med mindre man tar vare på møbelet og etterbehandler det i henhold til instrukser fra leverandør.

Privacy Policy