Chichester

Chichesterer en katedralby i West Sussex, England, og stedet vi har hentet inspirasjon til vår møbelserie med samme navn. Byen er administrasjonssenter for distriktet Chichester og den eneste større byen i West Sussex. Andre mindre byer i området er Midhurst, Selsey og Petworth. Chichester har en lang historie som går tilbake til romersk tid og var en viktig by i angelsaksisk tid. Byen er bispesete og har en fantastisk katedral med en historie som strekker seg helt tilbake til 1100-tallet. Byen har også flere av de eldste kirkene og bygningene i hele Storbritannia. Chichester er i dag kjent som er kulturelt senter med flere teater, museer og et kunstgalleri. Med en stor havn sørvest for byen, og kort vei til naturområdet South Downs, er det en rekke muligheter for utendørsaktiviteter i området. Like nord for sentrum ligger Englands største utendørsteater og musikkscene. Hvert år besøker mer enn 1 million mennesker utendørsscenen.

Chichester hagemøblement

Chichester er Neptune Homes første serie utelukkende bestående av hagemøbler. Vi har som ved alle våre møbelserier satt kvalitet og brukervennlighet først. Alle møblene er bygd med de beste materialene og alt tre kommer fra bærekraftige skogbruk. Serien inneholder også møbler i stål og hamp. Chichester-serien inneholder alt man kan trenge av hagemøbler, være det seg sittegrupper, solsenger, sofagruper og tilbehør som puter og parasoller. Serien inneholder også en egen linje med utendørsbelysning og varmekilder.

Velg riktig hagemøbel

Skal man få mest mulig ut av den norske sommeren, som ofte er alt for kort, er det viktig at man har de riktige møblene på terrassen og i hagen. Hagemøbler skal være både behagelige og komfortable å sitte i, uavhengig av hvor mange timer du velger å oppholde deg utendørs. Man må derfor være sikker på at hagestolen gir støtte til både rygg, armer og ben. Høyden på hagemøblene spiller derfor en vesentlig rolle og bør vurderes slik at du sikrer den beste støtten til kroppen din slik at du kan slappe av når solen endelig skinner. Ha i bakhodet at hagestolens armlene må være i en behagelig høyde slik at den støtter underarmen din når du sitter. Ta deg god tid til å prøvesitte hagemøblene dine før du kjøper dem. Det er den eneste måten du kan være sikker på at du får en reell følelse av sittekomforten, både på kort og lengre sikt. Tenk nøye gjennom hva formålet med møblementet er. Hva skal du bruke møbelet til? Det er også viktig å tenke gjennom hvordan møblene kan lagres. Det er praktisk at hagemøblene kan stables eller klappes sammen slik at de tar opp minst mulig plass når de eksempelvis skal pakkes vekk til vinteren, eller når den norske sommeren plutselig slår om til høst for noen timer. Det kan også være praktisk å undersøke hvorvidt hagestolene kan skyves under hagebordet og dermed ta mindre plass når det ikke brukes.

Vedlikehold

Chichesterer-serien inneholder både vedlikeholdsfrie møbler og tremøbler som trenger årlig vedlikehold. Vedlikeholdsfrie hagemøbler er ideelle om du er typen som forbinder sommeren med lange, avslappende dager og ikke ønsker å bruke lang tid på å vedlikeholde hagemøblene. Du bør derfor tenker over hvilke materialer du kjøper hagemøbler i. Det kan være stor forskjell på hvor mye vedlikehold de forskjellige materialene krever. Er man på utkikk etter hagemøbler man kan nyte godt av sesong etter sesong, anbefaler vi at man går for våre mest solide hagemøbler, som alle er produsert av hardtre. Møblene er laget i klassisk skandinavisk design og alle er FSC-sertifisert. Dette betyr at møblene er laget av tre fra bærekraftig skogbruk med sikre, anstendige vilkår for både dyr og mennesker. Den oljete treoverflaten egner seg veldig godt til det norske været, og med litt lett vedlikehold hvert år, kan man forlenge levetiden til møbelet betraktelig.

Privacy Policy