Harrogate

Harrogate er en spaby i vakre North Yorkshire i England. Byen er i dag et av Englands største turistmål og her finner man attraksjoner som spakilder og hageanlegget Harlow Carr, som er et av fire hageanlegg som er drevet av Royal Horticultural Society, som tiltrekker seg hvert år nesten 900.000 besøkende. Harrogate ligger nært nasjonalparkene Yorkshire Dales og Nidderdale, områder kjent for spesielt vakker natur. Siden 2013 har flere avstemninger blant det britiske folk stemt fram Harrogate som den beste byen i Storbritannia å bo i. Harrogate ble også i 2013 erklært som det tredje mest romantiske stedet i verden, og slo store anerkjente romantiske steder som Paris, Roma og Wien.

Hjemmekontor

Nå er ikke hjemmekontoret rommet de fleste forbinder med romantikk, men det er et rom det er viktig å trives godt i. Hjemmekontoret er de siste årene blitt mer og mer vanlig i norske hjem. Vi jobber mer og står ofte friere til å velge hvor vi vil jobbe. Med inspirasjon fra Englands lykkeligste by gikk våre designere til verks på vår nye møbelserie for hjemmekontoret. Noen er så heldige at de kan bruke et helt rom som hjemmekontor, mens andre skaper en kontorplass i gangen, på soverommet, eller i stuen. Mulighetene er uendelige når det gjelder å utforme et hjemmekontor. Vi hos Neptune Home har tatt for oss alle tenkelige løsninger og føler oss sikre på at vi har en løsning for ethvert hjem. Serien inneholder alt man trenger for et komfortabelt hjemmekontor, med fokus på kvalitet og smarte løsninger. Skrivebord, kontorstoler, hyller, belysning og oppbevaring, vi har en løsning for alle hjem.

Kontorstol

Når man skal kjøpe kontorstol bør man alltid tenke over hvor mye tid man kommer til å bruke i den. Jobber man mange timer om dagen, og ikke alltid har mulighet for å legge inn lengre pauser, bør man legge vekt på komfort og ergonomi ved valg av stol. Ofte er det slik at man må velge mellom ergonomi eller design når man velger stol til kontoret, men ikke hos Neptune Home. Vi har en rekke designstoler med ergonomisk støtte for rygg og nakke. Alle stoler kan justeres i høyden, setet, rygg og armlene, slik at de passer til dine behov. Hvis kontoret hjemme brukes til mer enn bare kontor, eller hvis du hovedsakelig bruker kontoret til mindre kontoroppgaver, kan en mindre og mer dekorativ stol være et bedre valg. Harrogate-serien inneholder en rekke stoler med tanke på flerbruksrom. Man kan selvsagt også velge mellom en lang rekke stoff og mønster slik at stolen passer best mulig med de øvrige møblene i rommet. Husk at det også er lurt å bruke et stolunderlag under kontorstolen hvis du ønsker å beskytte gulvet eller det persiske teppet.

Skrivebordet er kontorets hjerte

Innred hjemmekontoret ditt med et lekkert skrivebord. Skrivebordet er selve midtpunktet og essensen i hjemmekontoret ditt. Det setter stemningen for hele kontoret og bør ideelt sett være praktisk samtidig som den passer inn i hjemmets øvrige design. Små skrivebord passer perfekt hvis du bruker hjemmekontoret til mindre kontoroppgaver, men hvis man akter å bruke hjemmekontoret mye vil man trenge en større arbeidsflate. Harrogate-serien inneholder skrivebord både med og uten skuffer. Innebygde skuffer er praktisk og gjør det enkelt å holde orden på dokumenter og kontorrekvisita, mens minimalistisk skrivebord uten skuffer skaper en luftig romfølelse og gir godt med benplass. Skrivebord produsert av treverk gir kontoret en varm og luksuriøs følelse, mens et skrivebord i høyglans eller glass skaper et mer eksklusivt inntrykk. Valg av type skrivebord vil også i stor grad bestemme belysning i rommet. Riktig belysning er viktig for å skape et godt arbeidsmiljø, spesielt om hjemmekontoret er på loft eller kjeller. Harrogate-serien inneholder en rekke stå- og bordlamper for kontor. Men man kan selvsagt også kombinere med lamper fra en av våre andre serier.

Privacy Policy