Henley

Henley-on-Thames er en by som ligger ved utløpet til elven Themsen i grevskapet Oxfordshire i England. Byen er velkjent for sine fantastiske glassblåseri som har preget byen siden tidlig på 1600-tallet. Det hele startet med glassblåseren George Ravenscraft og italieneren Costa Schoolipe. De to startet i 1614 det første glassblåseriet i byen. De to var kjent for sine eksperimenter med glassblåsing og er blant annet kreditert med oppfinnelsen av blyglass. Det var på denne tiden vanlig å blande flint i glassmassen, men George og Costa mente flint inneholdt for mye alkali. Derfor byttet de ut flinten med sand, noe som var svært vellykket, og blyglasset var oppfunnet. Denne typen glass er fortsatt i bruk i dag, men bærer nå navnet krystallglass. Det er nettopp fra Henley-on-Thames og de gamle glassblåserne Neptune Home har hentet inspirasjon til vår siste lampeserie. Serien inneholder alle typer lamper og belysning, være det seg til stue, soverom, baderom eller utendørs. Serien inneholder også en helt egen serie med smart lighting, for alle våre kunder som ønsker siste teknologi i hus.

Smart Lighting

Smart lighting er en lampeserie med interaktive lys. LED lamper koblet til trådløsnettet og styrt fra egen mobilapp. Smarttelefoner og nettbrett har for lengst tatt over livene våre, og alt i hjemmet kan snart styres fra mobilen. Smart lighting er intet unntak. Alt man trenger er en GATWAY-S, en eller flere smartlamper, samt en mobiltelefon eller nettbrett. Lampene kontrolleres via en egen app og man kan styre opptil 50 lyskilder fra en og samme enhet. Henle- serien fra Neptune Home inneholder 18 ulike lamper og spotter som alle kan styres med Smart Lighting.

LED Lys

Glødepæren har i mange år gitt oss lys, men grunnet miljøhensyn og høye kostnader er den på vei ut av produksjon. Heldigvis finnes det meget gode alternativer, men det er helt klart LED lys som er fremtidens viktigste lyskilde. LED står for Light-Emitting Diode og er en moderne teknologi for å produsere lys med elektrisitet og kommer i en rekke fargevarianter med og uten dimming. Henley-serien fra Neptune Home tilbyr en lang rekke LED lamper, og her er det både spotlights, stålamper, bordlamper og selvsagt taklamper. Vi har valgt å kun føre LED pærer av høyeste kvalitet i våre lamper. Dermed er du som kunde sikret en god lyskilde med lang levetid.
Forventet levetiden på en LED lyskilde er 15 til 50 ganger så lang som en glødepære og den er også mindre utsatt for skader grunnet vibrasjoner og rystelser enn de gamle pærene. LED pærer som brukes på riktig måte holder i mange år selv om de kan miste litt av lysstyrken på slutten av sin levetid. Det finnes dog mange faktorer som kan forkorte en LED pæres levetid. Den levetiden som står på forpakningen skal derfor sees på som et gjennomsnitt og er ingen garanti for hver enkelt pære. Selve diodene holder gjerne opp til 50.000 timer, men det er ofte elektronikken som går først og som gjør at du må bytte den før det har gått så lenge. Det lønner seg derfor å kjøpe LED pærer av høy kvalitet.

Sett lys på hagen

Norge kan på sommerstid ha lange flotte sommernetter, men dessverre er sommeren kort og de andre årstidene er ofte fylt med alt annet enn sol. Ved å investere i kvalitetsbelysning til hage og verandaer kan man forlenge tiden man kan bruker hagen, og det skaper en varm og god følelse på mørke høstkvelder. Henley-serien kommer med en lang rekke lys til utendørsbruk. Fra enkle lysslynger man kan pynte balkongen, paviljongen og parasollen med, til lampetter for veggmontering og kulelys til porter og gjerdestolper. Vi hjelper deg finne den perfekte belysningen til ditt uteområde.

Privacy Policy