Larsson

Larsson er en liten handelsby sør i England ca. 60 km fra hovedstaden London. Byen ligger i fylke Hampshire som er kjent for store slag under vikingtiden og tretypen ersson som også har gitt byen sitt navn. På hele den britiske øyen er det kun i Hampshire at trær av typen Ersson vokser. Tretypen er kjent for sin styrke og fleksibilitet. Tretypen har i mange hundre år vært brukt til produksjon av kurver, kunstverk og ulikt husholdningsverktøy. Det unike treslaget har da også gitt navn til vår garderobeserie. I likhet med Ersson treet og dets fleksible bruksområde er våre garderober av de mest fleksible på markedet i dag.

Skreddersydd

Neptune Homes garderobeløsninger er alle skreddersydd til den enkelte kundes rom og behov. Skråtak, plassbegrensning eller tilpassing til eksisterende innredning, er ikke noe problem. Vi pleier å si om våre garderober at det utroligste klarer vi mens du venter. Miraklene tar litt lengre. Uansett boligtype, uavhengig av om du ønsker et luksuriøst walk-in closet eller du er på jakt etter en enkel skyvedørsgarderobe til en lagerrom, du finner det du er på utkikk etter hos Neptune Home. Eneste begrensning er bredde, da vi anbefaler alle våre kunder en minimumsbredde på 1 meter. Smalere løsninger gjør at tilgangen til innredningen blir mindre og man får ikke utnyttet skapet til sitt fulle. Utover dette kan du selv bestemme bredde, høyde og innredning. Vi har også standarddører og standardinnredninger med faste mål til fast pris, om du ikke har behov for skredderløsninger.

Materialer

Våre garderobeløsninger kan leveres i en lang rekke tretyper. De mest brukte treslagene er eik, furu, og ask, men vi leverer også løsninger i teak og andre mer eksklusive tresorter om ønskelig. Alle garderober kan leveres i en lang rekke farger og oljer. Ønsker man garderober av teak eller mahogny må man være oppmerksom på at disse tresortene krever noe årlig vedlikehold.

Skyvedørsgarderober

Skyvedørsgarderober er av de mest solgte garderobeløsningene i Norge i dag. Hos Neptune Home har vi et stort utvalg og en lang rekke valgmuligheter når det kommer til valg av design på dine skyvedører. En lang rekke ulike profiler og et stort utvalg av glass, speil, treverk, skiferstein og dekorplater. Vårt store utvalg gjør kombinasjonsmulighetene for å sette ditt personlige preg på skyvedørene, nærmest uendelige. Velger du i tillegg sprosser, signaturfelt eller treutskjæringer er vi overbevist om at du får en skyvedørsgarderobe med et design du vil trives med i mange år. Ditt budsjett og personlige smak bestemmer hvilke kombinasjoner og materialer som er mulig. Vi anbefaler at du kontakter en av våre salgskonsulenter for et uforpliktende pristilbud. Salgskonsulenten vil kunne gi deg råd og tips om hvilken løsning du bør velge i forhold til ditt budsjett, bolig og behov. Alle våre skyvedørsgarderober kommer med livstidsgaranti på alle våre hjul og hyllesystem. Dette gjør vi for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer deg kvalitet i alle ledd.

Smarte løsninger

Alle garderobeløsninger fra Neptune Home lar seg tilpasse vårt brede sortiment av innredninger.  Vi tilbyr en lang rekke smart løsninger for at våre kunder skal få best mulig orden og oversikt i garderoben. Et utsøkt garderobeskap er uten hensikt om man ikke har korrekt innredning. Våre garderober kan leveres med uttrekkbare og vendbare speil, og egne holdere for bukser, slips og belter. Skohyller tilpasset stiletthæler og uttrekkbare skuffer på lydløse skinner. For ekstra lagring av tøy man sjelden bruker, anbefaler vi å installere automatiske hyller som senkes ned med hjelp av fjernkontroll. Slik får man utnyttet skapet i full takhøyde uten at man trenger stige for å komme til øverste hylle. Våre skap kan også leveres med kjøleelementer for korrekt oppbevaring av pels.

Privacy Policy