Sheldrake

Neptune Home har levert kjøkken til norske hjem i over 50 år. Godt håndverket, smarte løsninger og design har alltid vært bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkken. Kjøkkenet er husets hjerte og kommandosentral, og har gjennomgått en stor utvikling de siste 50 årene. I dag er et kjøkken så mye mer enn et rom hvor man lager mat. I dag er det møteplassen for hele familien. Kjøkkenet må gi rom for arbeid, småbarnsaktivitet, omsorg, matlaging og livskvalitet. Å ha et godt kjøkken med skreddersydd kjøkkeninnredning har blitt en verdifull del av det norske folks hverdagsliv. Vi bruker i dag mer penger på våre kjøkken enn noen gang før. Ny teknologi og smarte løsninger har gjort kjøkkenet til husets viktigste rom. Ved siden av å være husets midtpunkt, egner et god kjøkken seg utmerket til sosiale stunder i gode lag. Norske kjøkken er hjemmets hjerte, og det er her mye av hverdagsmagien skapes. Neptune Home er stolte av våre kjøkkenløsninger og det gleder oss å vite at våre kjøkken er med på å skape minner for livet for mange tusen nordmenn hver dag.

HyperFocal: 0

Neptune-metoden

Når vi skal skape det perfekte kjøkkenet for våre kunder gjør vi det på vår måte. Vi bruker all vår erfaring og kunnskap når vi geleider deg gjennom vår fantastiske verden av kjøkken. Med over 50 års erfaring innen design og produksjon av kjøkken er vi den perfekte partner for ditt prosjekt. Vår erfaringen har hjulpet oss med å forstå hva mennesker trenger og ønsker ut av drømmekjøkkenet sitt, være det seg et stort og romslig rom eller et mindre og mer praktisk kjøkken. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idestadiet og helt frem til kjøkkenet du kan være 100 prosent fornøyd med er installert i ditt hjem. Det er Neptune-metoden.

Hva må du tenke på

Mange starter i feil ende når de skal velge kjøkken. Antall skap, benkemeter og farge er det siste man bør tenke på. Aller først må man avklare hva man skal bruke kjøkkenet til. Hva er det du og din familie ønsker ut av rommet? Et moderne spesialtilpasset kjøkken inneholder en rekke smarte løsninger, løsninger mange ikke er oppmerksom på. Vi snakker om smarte løsninger som sikrer at man kan oppnå samme mengde lagringsplass uten å bruke opp verdifulle kvadratmeter med gulvplass. Ønsker man et rom for hele familien, hvor mor kan lese avisen mens ungene gjør lekser og far kokkelerer? Eller er man utelukkende opptatt av effektivitet og matlaging? Vi tilpasser kjøkkenet rundt deg og dine behov, så tenk nøye gjennom hva det er du ønsker. Resten ordner vi, det er det som er jobben vår og det er der vår ekspertise ligger.

Smarte løsninger

Neptune Home har alltid fokusert på å få mest mulig ut av alle kjøkken. Uansett hvor mange kvadratmeter man har tilgjengelig, er det viktig å utnytte plassen optimalt. Flater og oppbevaring er viktig på alle kjøkken, dette gjelder både store og små kjøkken. Neptune Homes kjøkken kommer blant annet med vår egenutviklede smartbenk. Dette er benker som ser ut som en vanlig skapfront, men når du trekker dem ut, får du en hel kjøkkenbenk ekstra. Nedfellbare hyller kan også leveres. Dette er hyller med hydrauliske armer som med bruk av bare en finger kan heves og senkes ned fra undersiden av alle overskap. Slik unngår man å bruke opp verdifull benkeplass med for eksempel krydder, mel, sukker etc. Hyllene kan romme varer på opp til 15 cm i høyde og er alltid 20 cm over benkeplaten når de er senket. Denne type hyller kan også installeres i overskap. Slik kan man utnytte takhøyden i rommet til det fulle. Alle smarthyller montert i overskap senkes ved hjelp av et lite kontrollpanel skjult under overskapet. Kontakt oss i dag så skaper vi ditt nye drømmekjøkken sammen.

Privacy Policy