Wardley

Wardley er en liten handelsby like nord for Newcastle i England. Under vikingtiden var byen et viktig handelssted og hovedsete for hele Nord-England. De siste 50 årene er det dog ikke handel Wardley lengre er kjent for. I dag er byen et av Europas største spasenter og årlig besøker over 1.2 millioner mennesker byen i jakt på avslapping og skjønnhetsbehandlinger. Det er fra denne lille sjarmerende byen Neptune Home har hentet inspirasjon til vår baderomsserie Wardley.

Husets mest private rom

Tross badets rolle som et av hjemmets mest personlige rom, blir det ofte oversett når det kommer til innredning og design. Hos Neptune Home mener vi baderommet fortjener litt mer oppmerksomhet. Badet er det første rommet man besøker hver morgen og oftest også det siste før man tar kveld. Har man et bad man trives med er man sikret både en god start og avsluttning på dagen. Sørger man for å innrede baderommet med de riktige detaljene og en praktisk, pen innredning gjør man badet til det avslappende, rolige rommet det bør være. Begynn med å se på badet som et rom som alle andre i huset ditt. Et rom man ønsker å oppholde seg i og trives i. Når man skal designe sitt nye bad er det viktig å myke opp helhetsfølelsen rommet gir. Baderommet har en tendens til å bli hardt og kaldt. Selvsagt skal man forholde seg til alle ulike byggtekniske krav og spesifikasjoner, men ved riktig bruk av farger og materialer kan ethvert baderom framstå som ens eget lille private spa.

Lite bad

Det er ofte lett å avfeie baderommet grunnet begrenset størrelse. Mange eldre hus rommer bad av en spartansk størrelse da rommet fra gammelt av gjerne ikke var en prioritet. Rommet hadde sine spesifikke bruksområder og det ble med det, men i dag er det ingen grunn til at ikke også et lite bad kan være innbydende og praktisk. Man kan fint sette sitt personlige preg på et lite bad og gjøre det mer luksuriøst. Ved å bruke myke farger som rosa og blå gir man badet både et mykere og varmere uttrykk. Kombinerer man det med moderne hexagonformede fliser i marmor, og utsøkte detaljer i messing, skaper man et elegant og lekkert bad, selv med begrenset antall kvadratmeter til rådighet. Det som gjør det lille badet spesielt innbydende er hvordan man lykkes med å utnytte ledig veggplass til hyller og små designtouch som bryter opp rommet. Smarte løsninger sikre at man bevarer så mye ledig gulvplass som mulig. Alle baderomsinnredninger i Wardley-serien beregnet på små bad er derfor veggmontert. Ved å heve skap og innredning opp fra gulvet, skaper man en illusjon av mer plass. Om man da i tillegg investerer i LED belysning under innredningen lykkes illusjonen ennå bedre.

Store bad

Et stort romslig bad er for mange den store drømmen, og nybygg i Norge bekrefter dette. De siste 20 årene har baderommet i norske hjem i snitt blitt hele 5 kvadratmeter større. Økt størrelse gir en selvsagt flere muligheter til utforming og design. Et baderom skal tross alt fungere like bra døgnet rundt, morgen og kveld. Hver morgen skal badet sørge for at man får en god start på dagen og på kvelden skal det forberede en på å slappe av før en god natts søvn. Neptune Home har hjulpet mange tusen nordmenn utforme det perfekte badet. Våre eksperter og designere sørger for at du får badet som passer nettopp deg. Vårt store utvalg av innredninger kan alle spesialtilpasses den enkelte kundes bad. Fliser av alle typer fra noen av verdens fremste leverandører, og belysning som sikrer riktig stemning uansett tid på døgnet; vi er godt rustet for enhver forespørsel. La oss hjelpe deg skape ditt helt eget lille paradis.

Privacy Policy